Hvordan vet jeg at brillene passer meg?

• Vi vet at det kan være vanskelig å velge innfatning ut fra et bilde på nettet. Det finnes dog noen enkle triks for å hjelpe deg å finne en innfatning som passer akkurat deg. Start med å måle bredden på dine nåværende briller. Dette gir deg en indikasjon om hvilken størrelse av briller som passer deg. Alle våre brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert i størrelsene S-M-L. For hver brilleinnfatning finnes det videre en rekke spesifikke mål, som brillens bredde, glassbredden og glasshøyden. Du finner svaret på alle disse forklaringene og tips om hvordan du velger rett brille her.

Når du skal velge briller er det lurt å velge type etter din ansiktsform. Her finner du en smart guide for hvilke innfatninger som passer din ansiktsform