Hvordan bestiller jeg briller uten styrke?

• Hos oss kan du kjøpe alle våre briller uten styrker.

1. Velg først din innfatning.
    2. Når du deretter blir bedt om styrke (sfære), cylinder og akse så velger du bare null på de alle verdiene.
    3. I ruten PD velger du 31.00 for både høyre og venstre øye, som er en standardverdi for glass uten styrke.
    4. Velg deretter glass.

Vi anbefaler at du alltid velger glassalternativet "Base" da valg av tynnere glass uten styrke ikke vil påvirke tykkelsen på glasset.

For innfatninger der glasset ikke dekker hele rammen på innfatningen går det ikke å velge BASE som alternativ. Det er fordi glasset ikke kan monteres i denne type innfatning. Du må istedenfor velge glasstypen Tynnere.

Etter det fyller du bare inn dine opplysninger så er det klart, dine briller uten styrke ligger snart i din postkasse.