Hvordan fungerer betaling gjennom Klarna?

• Klarnas betalingsfunksjon Klarna Checkout, gjør det enkelt, fleksibelt og trygt for deg å handle på nettet. Gjennom å besvare et par spørsmål identifiserer du deg enkelt, og velger den betalingsmetoden som passer for deg.

Klarna Checkout skiller mellom kjøp og betaling. Først bekrefter du ditt kjøp, og deretter velger du hvordan du vil betale. Enten med Klarna faktura eller delbetaling – eller med kort. Alt er like sikkert.

Se Klarna sine fullstendige vilkår for Klarna Checkout her.