Når sendes min bestilling?

 • Linser
  Lensway har et stort lager av kontaktlinser og sender din bestilling i løpet av 1-2 hverdager dersom ikke annet er angitt. Frakttiden kommer i tillegg og vises i kassen. Vi samarbeider med de ledende transportørene, noe som gjør at bestillingen kan være fremme i postkassen så tidlig som dagen etter at bestillingen er gjort. Leveransetiden for linser med uvanlige styrker som for eksempel toriske kan i visse tilfeller bli noe lengre. Du er alltid velkommen å kontakte vår kundeservice for mer informasjon på leveansetidene på akkurat dine linser.

  Solbriller
  Dine solbriller uten styrke sendes i løpet av 2 hverdager, frakttiden kommer i tillegg og vises i kassen. Du er hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice for mer informasjon om leveransetiden på dine solbriller.

  Briller
  Med en gang vi har fått din bestilling setter vi i gang med produksjonen av dine briller. Leveransetiden for briller er normalt 1-2 uker, ved bestilling av uvanlige styrker eller bestilling av progressive, solglass eller fotokromatiske glass kan leverensetiden bli noe lengre dog.

 • Fikk du svar på ditt spørsmål?

    

  Hva ville du hatt mer informasjon om?