Når sendes min bestilling?

 • Linser
  LensWay har et stort lager av kontaktlinser og sender 95% av alle bestillinger i løpet av 24 timer. Som oftest har du du dine linser i postkassen 3-5 arbeidsdager etter de er sendt fra vårt lager. Leveransetiden for linser med uvanlige styrker som for eksempel toriske kan i visse tilfeller bli noe lengre. Du er alltid velkommen å kontakte vår kundeservice for mer informasjon på leveansetidene på akkurat dine linser.

  Solbriller
  LensWay har et stort lager av solbriller og sender 95% av alle bestillinger innen 24 timer. Som oftest har du dine solbriller i postkassen i løpet av 3-5 arbeidsdager etter de er sendt fra vårt lager. Du er alltid velkommen å ta kontakt med vår kundeservice for mer informasjon om leveransetiden på dine solbriller.

  Briller
  Med en gang vi har fått din bestilling setter vi i gang med produksjonen av dine briller. Leveransetiden for briller er normalt 1-2 uker, ved bestilling av uvanlige styrker eller bestilling av progressive, solglass eller fotokromatiske glass kan leverensetiden bli noe lengre dog.

 • Fikk du svar på ditt spørsmål?

    

  Hva ville du hatt mer informasjon om?