Hvordan sendes min bestilling?

 • Hvordan sendes min bestilling? 

  Når du legger din bestilling vises alle tilgjengelige leveringsmåter og priser i kassen etter at du har fyllt i din adresse.

  Bring

  Bring sender til alle adresser over hele landet. Leveringstiden er normalt 3-5 arbeidsdager fra de har mottatt pakken til pakken er fremme. Bring vil alltid først forsøke å levere pakken i postkassen. Dersom pakken er for stor for postkassen vil de henge pakken i en pose på døren der de anser det passende. Skulle Bring av en eller annen grunn mene at det ikke er passende å levere pakken på døren vil de sende pakken til et postkontor hvor den kan hentes. Vi kan ikke påvirke hvordan Bring leverer pakken. Vi tar derimot alltid ansvar for pakken til du har den i hende. Skulle pakken mot formodning bli borte på veien eller fra døren så vil vi alltid ta ansvar for pakken, så du slipper å bekymre deg for bortkomne pakker. 

  Helthjem

  Helthjem sender til alle adresser over hele landet. Leveringstiden kan variere etter hvor du befinner deg. For det sentrale østlandet er forsendelsestiden normalt 1-2 arbeidsdager fra helthjem har mottatt pakken, mens det for resten av landet kan være 3-4 arbeidsdager. Du kan sjekke leveringstiden for ditt postnummer her:

  https://helthjem.no/sendingstid

  Pakken leveres der du normalt ville ha fått levert en avis. Dette vil si at de fleste som har enebolig vil få den i postkassen, mens de som bor i blokk eller leilighet oftest får den på dørmatten. Det kan dog variere litt fra sted til sted.

  Der Helthjem leverer pakken på døren så kan det være at Helthjem trenger ytterligere informasjon for å finne frem til din leilighet. Dette kan være seg ditt leilighetsnummer og etasje. I såfall vil Helthjem kontakte deg for ytterligere informasjon for å få levert pakken. Denne informasjonen blir deretter lagret slik at du ikke trenger å gi denne informasjonen neste gang. 

  Større pakker sendes til et Helthjem utleveringssted.

  Vi kan ikke påvirke hvordan Helthjem leverer pakken. Vi tar derimot alltid ansvar for pakken til du har den i hende. Skulle pakken mot formodning bli borte på veien eller fra døren så vil vi alltid ta ansvar for pakken, så du slipper å bekymre deg for bortkomne pakker.

 • Fikk du svar på ditt spørsmål?

    

  Hva ville du hatt mer informasjon om?