Hvordan bestiller jeg ulike linsetyper til høyre og venstre øye?

• Dersom du har ulike linsetyper så trenger du å legge linsene i handlevognen i to steg.

Slik går du frem:

1. Velg linsetypen som du bruker til ditt høyre øyne, angi linseparameterene og velg antall linseesker.
    2. Fjern krysset for venstre øyet og legg deretter i linsene i handlevognen så du kommer nå til kassesiden.
    3. Klikk på den røde knappen som heter ”Legg til linser” (finnes nedenfor produktene).
    4. Du får nå opp en rulleliste hvor du velger linsetype. Klikk på linsetypen du vil bestille.
    5. Fyll deretter inn dine linseparametere, størrelse på forpakningen og antall forpakninger du vil bestille.
    6. Når du har valgt samtlige produkter blar du ned til ”2. Fullfør kjøpet”. Fyll i dine personopplysninger og velg ”Fullfør kjøp”. I løpet av en time får du en bekreftelse på din bestilling på e-post.

Dersom du har en verdi for sylinder og akse på din linsepakke betyr det at du har en såkalt torisk linse. Se i så fall etter ”toric” eller ”for astigmatism” i produktnavnet.