Hvordan får jeg hjemlån av prøvebriller?

• Å få tilsendt hjemlån av briller er enkelt og gratis. Du kan velge opptil 4 briller som du i fred og ro kan prøve hjemme i hele 10 dager.

Slik gjør du:

1. Naviger deg inn på “Briller”.
    2. Velg blant innfatninger du vil prøve, og legg de i handlekurven ved å trykke “Prøv hjemme”. Start med en innfatning og fortsett deretter med neste til du har fullført dine valg.
    3. Når du har valgt 1-4 briller så trykker du på “Bestill hjem gratis”.
    4. Nå bekrefter du dine personopplysninger, din adresse og fullfører din bestilling. Prøvebrillene sendes hjem til deg og din prøveperiode på 10 dager startes med en gang varene er levert, enten hjemme hos deg eller på ditt nærmeste utleveringssted.
    5. Når det er på tide å returnere prøvebrillene bruker den medfølgende returseddelen og leverer de til posten i samme forpakning som de kom i.
    6. Dersom du vil prøve flere briller så kan du selvsagt gjøre det. Med en gang din retur har kommet tilbake til oss så meddeler vi deg dette på mail og du kan da gjøre en ny bestilling av prøvebriller.